A korona írója és alkotója elárulta, milyen véleménnyel volt a király család a sorozatról

A korona showrunnere, Peter Morgan a karrierjének nagy részében a királyi családdal foglalkozott, bár valószínűleg a család tagjai közül sokan örültek volna annak, ha inkább nem teszi.

Még folytathatják a sorozatot

A hat évad után tavaly decemberben lezárult A korona. Peter Morgan azt mondta, hogy túl korainak érezte a lezárást Károly herceg és Camilla Parker-Bowles 2005-ös esküvőjével, ezért nem zárja ki, hogy a jövőben újabb évaddal bővüljön a sorozat.

Bár az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatért milliók rajonganak, Morgant rengeteg kritika érte a szakértők részéről, és természetesen a királyi család részéről. „Hallottam, hogy szeretik, azt is hallottam, hogy utálják, mindent hallottam” – mondta. „Úgy döntöttem, hogy amíg a királyi család egyik tagja közvetlenül, személyesen meg nem mondja, mit gondol, addig nem hiszek el semmit, amit hallok."

Kíváncsi vagy arra, mit gondoltak a királyi család tagjai a sorozatról?

Kattints a galériára!

Vilmos herceg és Katalin hercegné Robert Hardman királyi életrajzíró szerint a 42 éves Katalin hercegné és Vilmos herceg nem nézték meg A koronát. Olivia Colman (aki Erzsébet királynőt alakította a sorozat 3. és 4. évadban) megkérdezte Vilmos herceget a Buckingham-palota egyik fogadásán, hogy megnézte-e A koronát, és a herceg válasza egy határozott „nem” volt. Vilmos herceg teljes mértékben elítéli a sorozatot, ami a családja életéből szórakoztató műsort csinált.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család az egyik legismertebb és legbefolyásosabb család a világon, így nem is csoda, hogy a nap 24 órájában védelemre szorulnak. A rájuk vigyázó testőröknek viszont elképesztő szabályoknak kell megfelelniük.

Leadkép: Karwai Tang/Getty Images, Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Bika ma nagyon elégedett lehet mindazzal, amit elér. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Nyilas csodás pillanatokat élhet át a hétvégén. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Ismét súlyos problémára derült fény az egyik adalékanyaggal kapcsolatban, ami a szószokban, pékárukban, és a feldolgozott húsokban is megtalálható.