Sztárok

Szívszorító, mi történik a Sztárban sztár leszek! fiatal tehetségével: Kökény Dani életét súlyos magánéleti válság övezi

Kőkemény családi dráma játszódik a fiatal énekes életében, nagymamája a legfontosabb támasza.

Édesapja már születése előtt elhagyta, édesanyja lemondott róla

Kökény Daninak nem kezdődött könnyen az élet. Édesapja még születése előtt elhagyta, majd édesanyja is lemondott róla és Svájcba költözött, amikor kisfia egyéves volt. Emiatt Danit a nagyszülei nevelték fel, akik mindent megtettek és a mai napig is megtesznek unokájuk boldogulásáért. Sajnos azonban anyagilag nem áll jól a család, nemrégiben még az a hír is felröppent, hogy kilakoltatás előtt áll a család, de a fiatal tehetség ennek ellenére is folytatja a versenyt a Sztárban sztár leszek! műsorában, ahol hétről hétre szurkol neki testvére és a nagymamája.

Dani története a műsorban is terítékre került, sokan, köztük a műsor mesterei is abban reménykedtek, hogy a fiú szereplése eljut majd az édesanyjához és hátha ennek hatására újra egymásra találnak. Most azonban a Bors tudomására jutott, hogy Dani anyukája felkereste a családot. "Mióta elkezdődött a Sztárban sztár leszek! folyton abban reménykedtem, hogy talán felveszi velünk a kapcsolatot a lányom. És így is történt, írt nekem egy üzenetet, aminek nagyon örültem. Hiszen mindegy, mi történt a múltban, mindentől függetlenül én a lányomat is szeretem" - vallotta be Dani nagymamája, aki szerint ha szeretné, Dani anyukája megtehetné, hogy közel kerüljön a fiához. "Minden gyerek kötődik az anyukájához, pláne egy olyan kisfiú, akinek nem volt édesanyja" – tette hozzá Dani nagymamája.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.