Sztárok

„Sokat vártam vele”: Kocsis Tibor elárulta, mi történt vele azóta, mióta felvállalta, hogy saját neméhez vonzódik

Az X-Faktor második évadának győztese tavaly ősszel coming outolt, azóta pedig lényegesen megváltozott az élete: Kocsis Tibor most bevallota, mi történt vele azóta, hogy ország-világ előtt felfedte, ő bizony saját neméhez vonzódik.

Nem titkolja többé, hogy egy férfiba szerelmes

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Kocsis Tibor tavaly ősszel először vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él, ám nem egy nővel, hanem egy férfival – vallomása akkor sokakat megdöbbentett, az X-Faktor győztese azonban azóta sem bánja döntését, és büszke arra, hogy coming outolt. Az énekes D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt arról, hogy saját neméhez vonzódik, ahol elárulta továbbá azt is, hogy az életéből nagyon hiányzott már az, hogy rajongóit magánéletének ezen részébe is beavassa, és végre büszkén felvállalhassa partnerét, akivel több mint négy éve alkot egy párt, sőt mi több, már el is jegyezték egymást, céljuk pedig az, hogy idehaza összeköthessék az életüket valamilyen úton-módon, természetesen legális formában. Tibor a coming out óta nem igazán beszélt érzéseiről, most azonban Barabás Éva Portré című műsorában őszintén elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt időszakot, és mi minden történt vele azóta, hogy kiállt a nagyközönség elé.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.