Sztárok

Szerelmes az Exatlonos Kocsis Lili, párjával már a családalapítást tervezik

Fotókon a táncosnő és focista kedvese.

Tündérmesébe illő történet

Kocsis Lili még csak 23 éves, de már tizenháromszoros showtánc világbajnok és fitness Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. A gyönyörű táncosnő pár hete a TV2 képernyőjén is állandó szereplő, hiszen a Bajnokok csapatát erősíti az Exatlon Hungary extrémsport-reality-ben. A versenyzőnek nemcsak a Kihívókkal kell megküzdenie az erőnléti próbák során, hanem azzal is, hogy többezer kilométer választja el szerelmétől. Igazi modern tündérmese a párjával, Marques-Airosa Patrik focistával való megismerkedésük története, amit a Story magazinnak meséltek el.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Két évvel ezelőtt Patrik éppen a tévét kapcsolgatta, amikor megakadt a szeme az éppen a Sztárban sztár színpadán táncoló lányon. Instagramon kezdtek beszélgetni, de ekkor Lili még ódzkodott az egésztől, mert nem szeret az interneten ismerkedni.
Kattints a további képekért!

Fotókon a Bajnokok és a Kihívók, akik idén is bőven adnak okot arra, hogy figyelemmel kísérjük a versengést!

Leadfotó: instagram.com/kocsislilko

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.