Botrányok a királyi családban, amikről nem tudhattál

Nem mindenki olyan fenséges, mint azt hisszük.

Meglepő botrányok

Megszokhattuk már, hogy a legnagyobb botrányok a legvisszafogottabb emberekről derülnek ki. Na, de mi van, ha a brit királyi személyekről van szó? Bizony a Windsor családfán is akadnak zavarbaejtő alakok. És nem, nem csak Harry hercegre gondolunk.

Károly herceg és Kamilla hercegné

Mikor Károly herceget és Kamilla hercegnét hivatalosan látják megjelenni, biztos mindenki egy konzervatív, szolid párra gondol. Nos, a galambpár 1992-ben minderre rácáfolt, mikor nyilvánosságra került egy kacér hangfelvétel, amelyen Károly Kamilla "tamponja szeretett volna lenni". Elképzelni is rossz, milyen szörnyen kínos lehetett az udvarnak, de főleg Diananak.

Margit hercegnő

Erzsébet királynő hajdani húga sosem a komolyságáról vagy merevségéről volt híres. Nővére koronázásának idején beleszeretett egy 16 évvel idősebb férfiba. Sajnos nem mehetett hozzá, mert az illető elvált volt, máskülönben Margit hercegnőnek le kellett volna mondania címéről. Később viszont hozzáment Anthony Armstrong-Jones fótóművészhez. A házasságuk hamar tönkrement és az egészet végignézhette a nyilvánosság. Pletykáltak drogozásról, alkoholizmusról, megcsalásról, sőt, még Anthony szexualitásával kapcsolatban is. Végül mikor a hercegnő lebukott egy fiatal férfival, a férj kapott az alkalmon és elváltak. Egy lányuk született, azonban kiderült, hogy Anthony-nak még az esküvőjük előtt született egy gyermeke egy másik nőtől.

Lapozz még több botrányért!

fotók: goodhousekeeping.com, Pinterest

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.