11 évvel idősebb férfiba szeretett bele Dobó Kata - Mindenkit megleptek ezek a sztárpárok 2016-ban

2016 sokak szívében nem érdemel kitüntetett helyet. Vannak, akiknek szeretteiktől kellett búcsút venniük, vannak, akiknek a kapcsolata nem élte túl az idei évet. Akadnak azonban olyanok is, akik számára idén érkezett el a lehetőség a boldogságra. Nézd meg, kik azok a sztárok, akik 2016-ban találtak rá a szerelemre!  

Király Viktor és Nagy Réka a Star Academy alatt jött össze

A Star Academy című műsor alatt szeretett egymásba a zsűritag, Király Viktor és a csodaszép Nagy Réka. Vajna Timi fánkozójának megnyitójáról már együtt távoztak, így egyből kifaggattuk Rékát kettejükről.  A pár nyilvánosan az idei Cometen jelent meg először kéz a kézben.  Az álomszép modell Viktor humorába és őszinteségébe habarodott bele. Úgy érzi, nagyon hasonlóak az énekessel, mindketten egyformán maximalisták. Viktor pedig nem is lehetne büszkébb, a szava is eláll Réka láttán!

Gyurta Dániel és Cserpes Laura - Az énekesnő koncertjén találkoztak

A 28 éves énekesnő, Cserpes Laura és a 27 éves olimpiai bajnok úszó, Gyurta Dániel szerelmének története mesébe illő. Dani ősszel azzal a nem titkolt szándékkal vitte el barátait Laura egyik koncertjére, hogy megismerkedhessen az énekesnővel. A koncert végén összeszedte minden bátorságát és odament a lányhoz. Laura már a koncert alatt kiszúrta a bajnokot, a fiatalok pedig átbeszélgették az estét. Nagyon gyorsan kiderült, hogy tökéletes közöttük az összhang. Ezt a kissé homályos, de annál édesebb képet Laura posztolta róluk csütörtökön.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: femcafe.hu, facebook.com/cserpeslaura

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!