Király Viktor az ikerlétről mesélt - még a sérüléseik is ugyanott vannak

Király Viktor és ikertestvére nem érzik azt a különleges, telepatikus köteléket, amelyet az ikrek között szokás emlegetni. Azt viszont nem tagadják, hogy legtöbb balesetük, sérülésük ugyanott szerezték.

Együtt sérült meg Király Viktor és ikertestvére, Ben

Sokan, ha a Király testvérekről esik szó, egyből Király Lindára és Király Viktorra gondolnak, pedig a testvérek hárman vannak. Sőt, az eset különlegessége, hogy az énekesnek ikertestvére van Ben személyében. Sokan még mindig túlmisztifikálják, ha egypetéjű ikrek születnek, pedig az énekes szerint szó sincs ilyenről, ám van néhány véletlen, amely mindkettőjüket elért.

Bár már két külön kontinensen él Király Viktor és ikertestvére, Ben, a kötelék így is megvan közöttük. Igaz, a filmeknek is gyakran témát adó, ikrek közötti telepatikus képesség nem működik közöttük, azonban a mai napig felfedeznek újabb és újabb hasonlóságokat egymás között.

„Még mindig vannak olyan dolgok, amelyekben hasonlóságot veszünk észre. Azt viszont kicsit sajnáljuk, hogy az a telepatikus kötelék, ami a filmekben sztori is szokott lenni, hogy az ikrek megérzik, egymás baját, örömét, bánatát, közöttünk nincs meg. Eddig nem volt rá példa, hogy megéreztük volna, hogy a másiknak épp milyen hangulata van vagy hogy történik vele valami” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Király Viktor, aki azt azonban elismeri, hogy a balesetek mindig együtt, egyszerre érték őket. Így a sérüléseket is egyszerre szerezték.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2