Miller Dávid, az X-faktor új műsorvezetője: Önmagam szeretnék lenni, nem másolok senkit

Tegnap este bombaként robbant a hír, hogy az X-faktor tizedik évadát Miller Dávid vezeti majd. Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia, az Álarcos énekes győztese, az RTL Reggeli műsorvezetője ma reggel arról mesélt, hogyan készül a munkára, és milyen műsorvezető szeretne lenni.

Végre megkezdheti a munkát Miller Dávid

Miller Dávid nem ismeretlen a közönség számára, hiszen az RTL Reggeli egyik műsorvezetője, emellett láthattuk őt az RTL Klubon futó A Tanár és az Alvilág című sorozatokban is. 2020-ban pedig énektudását is megmutathatta az Álarcos énekes című showban, ahol banán jelmezbe bújva a műsor második évadának győztese lett. A színész-műsorvezető alig várja, hogy elinduljanak az X-Faktor válogatók felvételei, utána pedig az élő show-k, ahol végre kipróbálhatja: milyen az X-Faktor színpadán köszönteni a nézőket, bíztatni a versenyzőket és faggatni a mentorokat.

"Borzalmasan bírom a titkolózást, úgyhogy már nagyon boldog vagyok, hogy végre kiderült, de ha tudnátok, mennyi mindent tudok, amit ti még nem. Nagyon örülök, hogy most már el lehet végre mondani, hogy most már nem magamban van és mindenki tudja. És annak is nagyon örülök, hogy végre elkezdhetek dolgozni, mert eddig nem lehetett bemenni a castingokra, mert nem volt hivatalos, hogy én vagyok a műsorvezető. De most már, holnap mehetek is be, már nagyon várom. Engem nagyon érdekel, szeretném látni, mi megy a színfalak mögött. Nem egy szerkesztő leszek, de szeretnék belelátni, hogyan működik ez az óriási nagy gépezet. Nagyon izgulok, hogy jól érezzem magamat, és hogy minél gördülékenyebben menjen"- kezdte nyilatkozatát Miller Dávid a Reggeliben.

Lapozz, Miller Dávid elárulta, milyen műsorvezető szeretne lenni!

Oldalak