Sztárok

Kim Cattrall visszafele öregszik: a Szex és New York sztárja bámulatosan fest fehérneműs fotóin, jó pár évet letagadhatna

Kim Cattrall mindig is a világ legszexibb színésznőinek táborát erősítette, csodás kisugárzása pedig az idő előrehaladtával sem változott semmit. Sőt: a Szex és New York sztárja 67 évesen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt.

A kor csak egy szám

Kim Cattrall a hatodik X felett is elmondhatja magáról, hogy még mindig lenyűgöző a külseje, ami többek között annak köszönhető, hogy sikerült megőriznie fiatalos, pozitív kisugárzását, miközben nem küzdött görcsösen az idő múlása ellen, hanem méltósággal fogadta a korosodás első jeleit. Azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy mivel rendkívül tudatos és egészséges életmódot folytat, a teste is bámulatos, amin mindenféle stílusú és szabású ruhadarab jól áll - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nemrég alakformáló fehérneműben állt kamerák elé, és igazolta, hogy még mindig van mire büszkének lennie. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan fest a felvételeken a színésznő:

Noha mindig is tudtuk, hogy Kim Cattrallt irigylésre méltó adottságokkal áldotta meg a sors, leesik az állunk attól, hogy közel a hetvenhez is igazi szexszimbólum.
Kattints a további képekért!

Samantha Jones a Szex és New York című sikersorozat egyik nélkülözhetetlen és ikonikus karaktere, akit hosszú éveken át Kim Cattrall személyesített meg a képernyőn. A 67 éves színésznő mindig is híres volt kivételes külső adottságairól, szépsége pedig az idő múlásával sem fakult meg, sőt: pont olyan fantasztikusan néz ki napjainkban is, mint fiatal korában.

Leadfotó: Pierre Mouton/Getty Images for Balmain

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.