Kiderült, kik az év legjobb előadói - Fergeteges hangulat az idei VIVA Comet gálán

Újra gazdára találtak a Comet gömbök, amiket idén is a közönség szavazott meg kedvenc előadóinak. A 2014-es VIVA Comet díjátadó gáláján ismét mindenki ott volt, aki számított, a VIP részlegen csak úgy nyüzsögtek a sztárok. A show utáni bulin az est győzteseivel és fellépőivel is beszélgettünk.

A győztesek...

A gála külföldi sztárjaiként a svéd származású OLA, és a gyönyörű énekesnő, Inna lépett színpadra, a főszerep azonban idén is a hazai előadóké volt. Az idei év legjobb videoklipjét a közönség szavazatai alapján S.O.N.Y.A készítette el, a Magyar Könnyűzenéért gömböt pedig ezúttal a Hooligans vihette haza, akik ezelőtt már több Comet díjban is részesülhettek.

Legjobb férfi előadó

A legjobb férfi előadók között Király Viktor zsebelhette be ezt a díjat, aki nagyon boldog volt, hiszen az idei Eurovíziós sikerek után sokan Kállay-Saunders Andrást várták a kategória győztesének. „Nagyon örülök az elismerésnek, mert a közönség az, akik hallgatják a zenémet, akik ott vannak minden koncertemen. Én úgy gondolom, hogy a szakmai elismerés is nagyon fontos, de azt tudom, hogy amikor a hétvégén elmegyek fellépni, akkor az fog ott állni, aki szavazott rám, nem pedig a zsűri.” – osztotta meg a díjátadó utáni érzéseit az énekes.

Legjobb női előadó

A legjobb női előadó kategóriájában Hien nyerte el a Comet gömböt, aki elárulta, hogy az idei nyáron sem fog unatkozni, hiszen felvették a neves "Berklee College of Music"-ba, így nemsokára Bostonba költözik, hogy ott folytassa tanulmányait. „Ez az utolsó nyaram itt hivatalosan, úgyhogy a fellépések mellett szeretnék minél több időt tölteni a családommal, és a barátaimmal, a Comet díjnak pedig éppen ezért nagyon örülök, mert úgy érzem, hogy most ez volt a pont az i-re és nagyon hálás vagyok, hogy ennyire kitart mellettem a közönségem és hisznek bennem.” – hálálkodott Hien.

Legjobb együttes

A legjobb együttesnek kijáró elismerést a Children of Distance kapta, akik az este folyamán dupláztak is, hiszen a leglelkesebb rajongótáborral rendelkező előadónak járó Superfan díj is az övék lett. A csapat népszerűségét egyébként jól mérte a színpadra lépésükkor kitörő ováció, nyilván a közönség soraiban is rejtőzködött néhány superfan.

Legjobb új előadó

2014 legjobb új előadójaként DiazMentha írta be magát a VIVA Comet díjátadók nagykönyvébe, a kétfős csapat egyébként a Hősökből ismert Mentha és a zenei producerként is dolgozó Diaz együttműködése révén jött létre. „Eddig három számunk jött ki ebben a felállásban, de még nem kezdtünk el koncertekre járni, éppen ezért még nagyobb elismerésnek éljük meg ezt díjat a közönség részéről.” – árulta el Diaz. A fiúk sem fognak unatkozni a nyáron, hiszen több szám is feldolgozás alatt van már, illetve a napokban dupla dalpremierre is készülnek a Hősökkel.

Ha tetszett a cikk, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Ezt is ajánljuk: A Viva Comet legrosszabb ruhái - Katt ide!

Fotók: Femcafe

Oldalak

Szólj hozzá Te is!