Sztárok

Van még remény? Ő mentheti meg Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatát

Erre senki sem számított.

Szakítás

Június elején robbant a hír, hogy a gyönyörű modell Irina Shayk és Bradley Cooper négy év után szakítottak, ám különválás pontos okát továbbra sem tudni. A színészt miután a Csillag születik című moziban együtt játszott Lady Gagával azonnal hírbe is hozták az énekesnővel, ám olyan pletykák is felreppentek, hogy Irina volt anyósával, Gloriával nem találta közös hangot. Állítólag az olasz származású asszony negyven felett is még a pici fiának tekinti az Oscar-díjra jelölt színészt. Amellett, hogy anyáskodik felette, minden apró dologba beleszól - a párkapcsolattól kezdve a háztartáson át egészen a gyereknevelésig, amiből a fiatal anyukának érthetően eléggé elege lett.

Lapozz tovább!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...