A 90-es években érte epekedtek a magyar nők, mára öregember lett az egykori sármőrből

Kevin Sorbo, a Herkules című tévésorozat egykori sztárja csak évekkel a produkció befejezése után árulta el: a forgatások során több ízben is stroke-ot kapott.

Herkulesként hódította meg a fél világot

A kilencvenes évek fiataljai számos olyan külföldi tévésorozatért rajongtak, mely ma már talán cikinek számít. Ezek közé tartozott a Herkules című széria is, melyet a tengerentúlon 1994 és 1999 között sugároztak, de a produkciót övező őrület elég hamar begyűrűzött Magyarországra is. A címszerepet, a görög félisten figuráját egy addig idehaza jobbára ismeretlen amerikai színész, Kevin Sorbo formálta meg. A sorozat 36 évesen avatta sztárrá Sorbót, sőt hamarosan már hazánkban is legendát szőtt köré. Bizonyára sokan vannak, akik a mai napig emlékeznek a Herkules főcímzenéjére, jellegzetes hangulatvilágára vagy szereplőgárdájára (még Anthony Quinn is feltűnt benne Zeusz szerepében, nem is beszélve Lucy Lawlessről, aki Xéna, a harcos hercegnő karakterét alakította, 1995-ben pedig saját, különálló sorozatot is kapott, mely tovább tágította a Herkules-univerzumot).

Természetesen azóta Sorbo felett is eljárt az idő, és bár 25 évvel ezelőtt a magyar nők bomlottak utána, ma már a legendás tévésztár sem annyira fiatalos és fitt, mint annak idején. Most következő képgalériánkban megmutatjuk, mennyit változott az idők során Sorbo, valamint szakmai- és magánéletének néhány féltve őrzött kulisszatitkáról is lerántjuk a leplet.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2