Kerry Washington megmutatta gömbölyödő pocakját

Kerry Washingtont tavaly a "People" magazin a legjobban öltözött nőnek választotta, de több divatszakértő is ódákat zeng a színésznő stílusáról. Sőt mi több, mint megtudtuk Bill Clinton szerelmes a csodálatos színésznőbe. A világsztár a "Botrány" című sorozat Olivia Popejaként is stílust teremtett, így nem meglepő, hogy az idei Golden Globe díjátadón is tündökölt. Igaz, nem csak gyönyörű hófehér ruhája miatt.

Kerry Washington televíziós történelmet írt, amikor megkapta a "Botrány" főszerepét, hiszen ez az első olyan sorozat az országos amerikai televíziózás elmúlt negyven évében, amelyben fekete színésznő kapta a főszerepet. Azóta a színésznő sikert sikerre halmoz. Idén első Golden Globe jelölésének is örülhetett Kerry, aki a díjátadó estéjére egy hófehér Balenciaga ruhát választott. A vakuk azonban nem csak ezért villogtak, amikor a világsztár a vörös szőnyegre lépett. Kerry ugyanis most mutatta meg először gömbölyödő pocakját.

„Ő az én kis kiegészítőm, nekem van a legjobb partnerem ma este.” – viccelődött a színésznő.

Hivatalosan Kerry Washington és amerikai focista férje nem árulta el, hogy mikorra várják első gyermeküket, de a találgatások szerint a színésznő az ötödik – hatodik hónapban járnak. Azt sem lehet tudni, hogy a hazánkban a Universal Channel műsorán futó "Botrány" harmadik évadának forgatásán hogyan takarják el a színésznő pocakját.

Fotók: parade.com, hollywoodtake.com

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.