Keanu Reeves tragédiái: gyerekkora óta sorscsapások sorozata árnyékolja be a filmsztár életét

Sokan hiszik azt, hogy Keanu Reeves élete irigylésre méltó. Ugyan a Mátrix-trilógia sztárja csillogó karriert tudhat a magáénak, a kamerákon túl szörnyű tragédiák sorozata árnyékolja be az életét.

Mindig sikerült talpra állnia

Távolról úgy tűnhet, hogy a hollywoodi sztárok csak hírből ismerik a tragédia és a megpróbáltatás fogalmát, azonban még az ő életük sem mindig fenékig tejfel. Erről a legtöbbet talán Keanu Reeves tudna mesélni, akit bár számtalan alkalommal tört meg a sors, mindig sikerült talpra állnia. Még csak kisgyerek volt, amikor először át kellett élnie a veszteséget, az apja ugyanis elhagyta őt és az édesanyját, ám a legnagyobb sorcsapások még csak ezután következtek. Az 57 éves színész mindig is a munkájában kereste a vigaszt és a kapaszkodót, éppen ezért elképesztő lelkesedéssel csinálja végig a forgatásokat, no meg ölti magára utánozhatatlan profizmussal a szerepeit. A filmsztár története sokak számára lehet inspiráló, legalábbis ha azt nézzük, miken kellett keresztül mennie és ennek ellenére hol tart most…

Reeves 1964-ben született Bejrútban, brit anya és kínai-hawaii apa gyermekeként. Eltérő beszámolók keringenek arról, hogy pontosan hány esztendős volt, amikor apja, Samuel Nowlin elhagyta a családot, de a legtöbb információ szerint kettő és három év között lehetett. Bár Reeves 13 éves koráig tartották a kapcsolatot, a férfi egy közös nyaralást követően eltűnt a fia életéből. „Az utolsó napon a verandán ültünk, és a sötét eget bámultuk. Aznap este alig mondott valamit. Másnap kivitt minket a reptérre. Aztán 10 évig nem hallottunk felőle semmit. Se hívás, se levél, semmi”.
Kattints a további képekért!

Ha azt gondoltad, csak Édith Piaf életét határozta meg a melankolikus zenei műfaj, tévedtél.

Leadfotó: 123rf

Oldalak