Sztárok

Vilmos és Katalin szembeszállt Erzsébettel: a pár megszegte a királynő parancsát, az uralkodó beidézheti őket egy meghallgatásra

A hercegi pár megrovásra számíthat az uralkodótól, miután Erzsébet kifejezett kérése ellenére megtették azt, amit nem szabadott volna nekik.

Nagyon aggódik értük

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu már korábban is beszámolt, Erzsébet királynő egy ideje már aludni sem tudott a félelemtől, ugyanis az uralkodó nagyon félti Vilmos herceget, Katalint és gyermekeiket: Erzsébet egy baleset bekövetkeztétől retteg szüntelen, amelyben a hercegi pár, György, Sarolta és Lajos akár az életüket is veszíthetik. A királynő egy horrorbalesettől tart, ezért nem szeretné, ha Vilmos továbbra is az egész családjával együtt utazna a magánhelikopterén, hiszen nem tartja jó ötletnek hogy a herceg akkora kockázatot vállal, hogy a trónörökösökkel együtt száll fel a repülőalkalmatosságra, ugyanis ha valami történik a helikopterrel úgy, hogy a királyi család tagjai a fedélzeten vannak, gyakorlatilag oda lehet az egész uralkodócsalád jövője. Nos, a palota bennfentesei szerint Erzsébet már többször is határozottan kifejezte ezen óhaját unokájának, ám nagyon úgy tűnik, hogy Vilmos és Katalin nem állnak kötélnek, és nem kívánnak engedelmeskedni a királynőnek, ugyanis a minap ismét helikopterre szállnak, lépésük pedig akár komoly következményeket is vonhat maga után.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.