Sztárok

Katalin kulcsfontosságú trükköt lesett el Erzsébettől: Meghannak sosem sikerült elsajátítania ezt a képességet

Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.

A kisugárzás ereje

A jövendőbeli királynét, a trónörökös Vilmos feleségét, Katalint emberek milliói imádják szerte a világon, nem véletlenül: a hercegné makulátlan múlttal rendelkezik, már a Vilmossal való kapcsolatának elejétől kezdve komolyan veszi feladatait, sosem panaszkodik, nem robbant ki botrányokat, ezáltal pedig a királyi család is hamar befogadta köreibe. Még a néhai II. Erzsébet királynő is, aki hamar megtalálta a hangot idősebbik unokája választottjával, aki mindig betartotta az Erzsébet által előírt szigorú szabályokat és protokollt, és mosolyogva teljesítette kötelezettségeit. Ez mit sem változott az uralkodó halála óta: Katalin keményen dolgozik, a nép pedig egyszerűen rajong érte, ami persze annak is köszönhető, hogy a gyönyörű hercegné mindig, mindenkivel kedves, nyilvános megjelenései során pedig bárki is szólítja őt meg, mindig van egy kedves szava az illetőhöz. Ez javarészt annak is köszönhető, hogy Katalin annak idején ellesett egy igencsak egyszerű, de annál fontosabb trükköt Erzsébet királynőtől, amit Meghannak sosem sikerült elsajátítania, ezért is lehet az, hogy Harry szerelmének egyszerűen nem sikerült beilleszkednie sem a famíliába, sem pedig az Egyesült Királyság területén élők szívébe nem lopta be magát soha. Galériánkban eláruljuk, miről is van szó pontosan!

Judi James testbeszéd-szakértő szerint az elmúlt 12 évben Katalin végig keményen dolgozott, még akkor is, mikor György herceggel, Saroltával vagy épp Lajossal volt várandós. Ebben az évben is számos eseményen tette tiszteletét, nemrégiben például meglátogatott egy börtönt, egy általános iskolát, a haditengerészet légitámaszának bázispontját, valamint egy ifjúsági jótékonysági szervezetet is, és végig szem előtt tartotta a trükköt, amit a néhai Erzsébettől lesett el.
Kattints a további képekért!

Kiderült, melyik márka mely árnyalatát viseli a leggyakrabban Katalin hercegné és Meghan Markle, de az sem titok többé, mi volt Erzsébet királynő vagy épp Diana kedvence.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.