Nyugtalanok az orvosok Katalin hercegné miatt, ebből még nagy baj lehet

Egy királyi szakértő megszólalt Katalin hercegné állapotával kapcsolatban.

Fél, hogy Vilmos felesége rossz döntést fog hozni

Kensington-palota múlt héten adott ki egy hivatalos közleményét, amiben az állt, hogy Katalin hercegné jó időre pihenőre szorul egy hasi műtét miatt. Abban nem merültek el, hogy milyen beavatkozásról volt szó, de Vilmos herceg feleségének még bőven lábadoznia kell.

Így persze nem csak Katalin, hanem Vilmos is visszavonult picit a nyilvános szereplésektől, hogy támogatni tudja a feleségét. Katalin jelenleg egy londoni luxusklinikán tartózkodik, aminek saját séfje, cukrászdája, és wellness-részlege is van.

A hercegné gyógyulását a legjobb orvosok figyelik, de néhányan aggódnak is miatta. A galériánkból kiderül, hogy mi áll a háttérben!

Katalint jelenleg is biztonsági őrök hada őrzi, nehogy az angol bulvárfotósok bármit is kiszivárogtassanak, akik ugye mindig nagyon jól végzik a dolgukat.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran kerülnek olyan helyzetbe, amikor mondani szeretnének egymásnak valamit, ám a közönség vizslató tekintete miatt ezt nem tehetik meg.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle