Sztárok

Ezért nem keveredett Katalin soha a nyilvánosság előtt vitába Meghanékkal: a hercegné okos trükköt alkalmazott velük szemben

Kate Middleton mindössze egy dolgot tett annak érdekében, hogy soha ne keverje magát kínos helyzetbe, mikor épp Meghan és Harry, illetve több száz ember is a közelben van.

Ügyes húzás, remek taktika

Kate Middleton immáron több mint 12 éve a brit királyi család aktívan dolgozó, valamint közkedvelt, megbecsült és szeretett tagja, akire emberek milliói néznek fel, és akit egy nap majd királynéi szerepben is láthatunk Vilmos oldalán. Katalin 2011-ben ment hozzá Vilmoshoz, és már a kezdetektől remek viszonyt ápolt a herceg öccsével, Harryvel is. Rengeteg hivatalos eseményen és privát találkozón láthattuk együtt a hármasukat, majd mindennek vége szakadt, amikor Harry megismerkedett Meghan Markle-el. Bár az egykori színésznő igyekezett beilleszkedni a családba, ez végül nem sikerült neki, és az sem titok már egy ideje, hogy Katalinnal sem jött ki jól. A két nő ugyanis nagyon különbözik egymástól, Meghan pedig féltékeny is volt Vilmos nejére, amiért őt többen és jobban szeretik, és amiért pozícióban és rangban is Meghan felett állt. Nos, a két nő közötti feszült viszony okozta azt is, hogy Vilmos és Harry eltávolodott egymástól: azt senki sem tudja pontosan, hogy mi történt és mi okozta a törést, az azonban biztos, hogy a négyes két csapatra vált – volt a Vilmos és Katalin, valamint a Harry és Meghan csoport. Amikor pedig muszáj volt mind a négyüknek együtt mutatkoznia, Katalin egy okos trükkel tartotta magát távol a nyilvános drámától: egy dolgot mindig megtett, hogy véletlenül se keveredjen vitába Meghannal vagy Harryvel, amikor épp más emberek is láthatják őket. Galériánkból megtudhatod, mi is volt pontosan a hercegné taktikája!

Katalin titkos fegyvere az volt, hogy fenntartsa a „minden oké köztünk” látszatát Harryvel és Meghannal, hogy került mindennemű érintkezést, beszélgetést a párral. Amikor muszáj volt a sussexiek társaságában elmennie egy eseményre, egyszerűen nem szólt hozzájuk, nem tett fel nekik egyetlen udvarias kérdést sem, és soha nem kommentálta a velük való kapcsolatát, ha arról kérdezték őt nyíltan a riporterek.
Kattints a további képekért!

A magára csak jósként és látnokként hivatkozó „élő Nostradamus”, azaz a brazil Athos Salomé szerint Erzsébet a síron túlról próbál üzenni rajta keresztül Harrynek és Meghannak – a néhai királynő egy fontos dologra figyelmezteti a sussexieket.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!