Sztárok

Meghan Markle szívbéli barátnője milliók szeme láttára alázta porig Katalin hercegnét

A brit királyi család tisztelői dühöngenek.

Ízetlen tréfa

Köztudomású, hogy a brit királyi családban nem csupán III. Károly fiai, Vilmos és Harry között mélyül egyre a szakadék, de a hercegek feleségei, Kate Middleton és Meghan Markle sem szívlelik egymást. Ennek ellenére is meglepő, milyen ízetlen tréfa áldozata lett a minap a walesi hercegné - a királyi család tisztelői máris tombolnak a dühtől -, ráadásul nem mástól, mint Meghan szívbéli barátnőjétől jött az övön aluli ütés. Katalin hercegné megaláztatásának ráadásul több millióan voltak szem-, illetve fültanúi. Az eset részleteit a galériában találod: lapozz!

Pryanka Chopra indiai származású színésznő, Meghan Markle szívbéli barátnője mostanság a Citadel című thrillerszériában tűnik fel, mely egy globális kémügynökség bukásáról szól. Az ügynökfigurák memóriáját korábban törölték, a hősök így most megpróbálják visszaidézni emlékeiket, hogy megfékezzenek egy bűnszervezetet. A Prime Video szériájának harmadik epizódjában furcsa mondat hangzik el a Chopra által alakított Nadia Sihn szájából.
Kattints a további képekért!

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg hosszú ideje kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, az ő házasságukat is gyakran megnehezítik a mindennapos problémák, valamint azok az idegesítő szokások, amiket nehezen tudnak elviselni a másikban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!