Katalin hercegné egy dolgot a mai napig bán az eljegyzésével kapcsolatban

Évekig várt a nagy pillanatra, de nem úgy sikerült a lánykérés, ahogyan eltervezte...

A herceg menyasszonya

A 90-es években minden brit hajadon arról álmodott, hogy az ő kezére húz majd gyűrűt a királyi család jóképű, fiatal sarja, Vilmos herceg. A sármos arisztokrata sok lánnyal ismerkedett fiatal éveiben, de senki nem tett rá annyira erős benyomást, mint a polgári családból származó, de rendkívül eszes és bájos Kate Middleton, akivel csoporttársak voltak az egyetemen. 2001-ben ismerkedtek meg, szerelem volt első látásra, azonban több hónapra szakítottak 2007-ben és még ugyanabban az évben újra egy pár lettek.

Mihelyst a kapcsolata a trónörökössel a nyilvánosság tudomására jutott, Katalin a média figyelmének középpontjába került. A közvélemény álompárként ünnepelte őket, mindenki azt találgatta, mikor házasodnak össze a fiatalok. Vilmos herceg végül 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg Katalin a kezét. Az eljegyzést hivatalosan 2010. november 16-án jelentették be Károly walesi herceg irodájában a Clarence House-ban. Bár látszólag minden a protokoll szerint történt, az ifjú menyasszony mégsem volt maradéktalanul boldog.

Egy afrikai úton, mikor 10 napot töltöttek a Lewa Vadvédelmi Területen, és megünnepelték, hogy Vilmos sikeresen elvégezte a RAF helikopteres kutató-mentő tanfolyamát, a trónörökös feltette a nagy kérdést választottjának.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak