Sztárok

Katalin pont olyan bájos volt kislányként, mint Sarolta: a walesi hercegné szupercuki gyerekkori fotóitól tátva marad a szád

Kislányához, a hétéves Saroltához hasonlóan Katalin hercegné is elbűvölő teremtés volt gyerekként.

Régi fotókon Vilmos herceg felesége

Wales hercegnéje megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem szerte az egész világon, és nincs olyan élő ember, akinek ne csengene ismerősen a neve. Kislányként azonban álmában sem gondolta volna, hogy egyszer előkelő hercegné lesz, hiszen egykoron ő is pontosan olyan átlagos életet, mint bárki más: közrendi családban nevelkedett, édesanyja, Carole a British Airways légiutas-kísérője volt, édesapja, Michael Middleton pedig ugyanennél a légitársaságnál töltött be forgalomirányítói állást. Ma már nehéz őt így elképzelni, pedig érdemes vetni egy pillantást a kislánykori fotóira, ugyanis pont olyan aranyos volt, mint lánya, Sarolta hercegnő. Galériánkban megmutatjuk, hogy nézett ki gyerekként Katalin hercegné:

Kate Middleton, teljes nevén Catherine Elizabeth Middleton 1982. január 9-én született a readingi Royal Berkshire Hospital kórházban szülei legidősebb gyermekeként. Egy húga és egy öccse van: Philippa Charlotte, becenevén "Pippa" 1983-ban, James William pedig 1987-ben jött világra.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjét mindenki ismeri, ám azt csak kevesen tudják, hogy a százmillió forintot érő ékszert eredetileg nem is neki szánták.

Leadfotó: Facebook/ Kate Middleton

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.