Sztárok

Vilmos hercegnek nem is Katalin volt az igazi? A hercegné eltiltotta férjét ettől a szőke szépségtől

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmi története igazi tündérmesének számít, ám naiv az, aki azt hiszi, kettejük kapcsolatát sosem mérgezte féltékenység.

Nem volt mindig gondtalan a kapcsolatuk

Noha a brit királyi család legtöbb tagja ma már boldog, kiegyensúlyozott házasságban él, természetesen korábban ők is ismerkedtek másokkal, egy le nem zárt románc pedig sok gondot okozhat, egy friss kapcsolatban pedig végképp – csakúgy, mint Vilmos herceg és Katalin hercegné esetében. Bár óriási szerelem az övék, s ma már igazi álompárnak számítanak, a kétezres évek közepén válságba került a kapcsolatuk, sőt egy rövid időre még szakítottak is, ráadásul volt egy nő, aki kettejük közé akart volna állni. A leendő királynéról köztudott, hogy minden helyzetben elegánsan viselkedik, és a konfliktushelyzeteket is méltósággal kezeli, ettől függetlenül jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon hogyan tudott annak idején megálljt parancsolni féltékenységének? Részletek a galériában!

A walesi hercegi pár kapcsolata egészen 2001-ig nyúlik vissza, amikor Katalin arra a skóciai egyetemre nyert felvételt, ahol Vilmos tanult. A kezdeti barátságból hamar szerelem alakult ki, ám a trónörökösnek kellett némi idő, hogy felismerje, diáktársát neki szánta a sors.
Kattints a további képekért!

Hosszú ideje feszült a viszony Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Harry herceg és Meghan Markle között. A házaspárok egyáltalán nem kommunikálnak egymással, ám mint kiderült, a leendő királyné és a sussexi herceg hajlandó lenne beszélgetni, már amennyiben egy fontos feltétel teljesül.

Leadfotó: Tom Dulat/Getty Images for Ascot Racecourse
Forrás: Tatler

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!