Sztárok

Katalin szíve foglalt volt, amikor megismerte Vilmost: ezzel a dögös férfival randizott a hercegné a trónörökös előtt

Bár nem ez a szívdöglesztő pasi volt a hercegné első szerelme, kétség sem fér hozzá, hogy Katalin igencsak rajonghatott érte, hiszen egy évig egy párt alkotott vele, és még Vilmost is megvárakoztatta miatta.

Vilmos előtt is volt élet

Katalin és Vilmos szerelmét sokan egy igazi tündérmeséhez hasonlítják, hiszen náluk összeillőbb párost nemigen ismer a világ. Eleve megismerkedésük is filmbeillő már, kapcsolatuk pedig gyakorlatilag minden fázist bejárt, mire Katalin ujjára gyűrű került, a későbbi hercegné kitartását pedig az egész királyi család értékelte, hiszen ezzel Vilmos neje megmutatta, hogy ő bizony képes várni az ő hercegére. Na persze Katalin a várakozás alatt sem tétlenkedett: átlagos egyetemistából előkelő úrinővé képezte magát, pedig korábban még ő maga sem volt biztos abban, hogy Vilmos számára az igazi. Sőt mi több, első találkozásuk után ő volt az, aki majd egy évig húzta, halasztotta a herceggel való randevúzást, ugyanis megismerkedésükkor Katalin szíve bizony foglalt volt – egy szívdöglesztő macsóval járt akkor a trónörökös későbbi felesége, akire mindenképp érdemes vetni egy pillantást. Galériánkban mutatjuk!

Vilmos első szerelme Jecca Craig volt, akit a herceg köztudottan rajongva szeretett, és még akkor is kereste a nő társaságát, amikor már Katalinnal járt.
Kattints a további képekért!

Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.

Leadfotó: MTI/EPA/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!