Sztárok

Elképesztő részletet szúrtak ki Katalin friss fotóin - mi történt a hercegné kézfejével?

A brit trónörökös felesége nemrégiben egy olyan börtönben tett látogatást, ahol az általa reprezentált alapítvány segíti a fogvatartottakat a káros szenvedélyekről való leszokásban. Sokaknak szemet szúrt, hogy a nyilvános eseményen a hercegné bekötött kézzel jelent meg.

Elkerekedett a rajongók szeme

A The Forward Trust nevű alapítvány tagjai nemes célt tűztek maguk elé: azon munkálkodnak, hogy a fogvatartottakat segítsék a káros szenvedélyekről való leszokásban. A minap Katalin walesi hercegné az alapítvány képviseletében ellátogatott egy börtönbe, s az eseményről természetesen fényképek is készültek. A rajongókat őszintén meglepte, hogy a brit királyi család népszerű tagja bekötött kézfejjel jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az eseményről készült fotókon világosan látszik, hogy Wales hercegnéje komoly sérülést szenvedhetett a közelmúltban.
Kattints a további képekért!

Sokakban felmerül a kérdés, vajon milyen a hercegné és a királyné kapcsolata a valóságban: vajon tényleg annyira kedvelik egymást, mint ahogyan azt mutatják, vagy színjáték az egész, és valójában ki nem állhatják a másikat?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.