Az interneten ismerte meg barátnőjét Kasza Tibi - Nekünk elárulta, fél évig nem is találkoztak

Kislány voltam még, maximum 11-12 éves, amikor az egyik legjobb barátnőm először mutatta meg nekem a Crystal együttes slágereit, amiket onnantól kezdve együtt hallgattunk. Hosszú évek teltek el, mégis úgy éreztem, hatalmas megtiszteltetés, hogy egy gyerekkori kedvencemmel, Kasza Tibivel most végre személyesen is találkozhattam a Femcafe Birthday Night-on. Tibi azóta sem tűnt el a köztudatból, sőt igazi tévés nagyágyúvá nőtte ki magát, akit 800 ezren követnek a Facebookon. Olvasd el, miről beszélgettünk!

Miért vállaltad el a házigazda szerepét a Femcafe Birthday Night-on?

Nagyon sok olyan felkérés jön - amit őszintén és büszkén mondok -, hogy vezessek műsort céges rendezvényeken vagy médiaeseményeken, ezekre általában kategorikusan nemet szoktam mondani. Annyira sok elfoglaltságom van, hogy a koncertek mellett ez nem igazán férne bele, ezért az ilyesmit egy ideje igyekszem kizárni az életemből, ha tehetem, inkább a párommal vagyok és éljük privát életünket. Ugyanakkor a Femcafe azt a nívót képviseli, amit szívesen elvállaltam.

Készültél valamilyen formában a szülinapunkra vagy improvizálni fogsz?

Napok óta nem eszem! A legjobb formámat akartam hozni. Egy méregtelenítő kúrán is túl vagyok. Viccet félretéve, nem, semmi ilyesmi. Nyilván itt most nem bonyolult az én feladatom, el kell mondanom, hogy mi fog történni. Reméljük, minél több híresség meg fog jelenni, és egy picit a velük való kommunikációval színesíthetem a mondandómat. Talán ez a hangvétel, amit képviselek, vonta rám a Femcafe figyelmét, hogy ez egy lazább este legyen.

Egyedül érkeztél hozzánk vagy esetleg megismerhetjük a párodat is?

Mindenképpen megismerhetitek a páromat, amennyiben követitek őt az Instagramon. Amikor dolgozom, több oka is van annak, hogy a párom nem kísér el. Az egyik, hogy már számtalan ilyen eseményen jelen volt, a másik, hogy nem ezeken a rendezvényeken szeretnénk élni az életünket. Tőlünk egyébként távol is áll ez a villogás. Rengeteg meghívást kapunk értelemszerűen. Sőt, a sajtómegjelenések zömére is nemet szoktunk mondani, mert mi akarjuk az életünket irányítani. Úgyhogy a párom nem lesz itt, de nagyon jó szórakozást kívánt, mondta, hogy érezzem jól magam. Autóval vagyok, úgyhogy nem iszom, megyek majd hozzá haza, ő pedig vacsorával vár. A mi életünk ezen a világon kívül zajlik. Ettől függetlenül a párom nagyon büszke rám, kiveszi a részét mindenből, segít.

Ezek szerint továbbra is minden rendben van köztetek és szeretitek egymást.

Igen, nagyon. Ez a negyedik évünk, most készülünk életünk első közös nagy amerikai útjára. Ez 6 hét, januárra, februárra tervezzük. Lesz benne Miami, Bahamák, Las Vegas, egy kicsit szeretnénk elveszni együtt. Én voltam már rövidebb ideig Amerikában, most hosszabb lesz, már nagyon várom. Nagyon készülünk rá, ennek a lázában égünk. Szóval most Thaiföld helyett Amerika lesz. Úgyhogy rendben vagyunk. A magánéletünk rendkívül kiegyensúlyozott. Ez annak is köszönhető, hogy kizárjuk azokat a tényezőket, amik megzavarhatnák a nyugalmunkat. Rólunk nagyon-nagyon keveset olvasol a bulvárban, mi nem keressük a feltűnést, nem keressük a nyilvánosságot.

Lapozz, a Kasza Tibivel készített interjúnk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!