Sztárok

Vadító fotó készült Kárpáti Rebekáról: a gyönyörű modell apró bikiniben mutatta meg tökéletes alakját, követőinek is elállt a szava

Kárpáti Rebeka kicsattanó formában van: a csinos influenszer nemrég falatnyi bikiniben pózolt a kamerának, a dögös ruhadarab pedig olyan jól állt neki, hogy arra nincsenek szavak.

Dögös bikinis fotót posztolt

Kárpáti Rebeka 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary címet, ezt követően pedig közel egy hónapot töltött a Miss Universe Világversenyen, Moszkvában. Rövid ideig Milánóban majd Moszkvában lakott, ahol modellként dolgozott, aztán egy évvel később 2014-től a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt. Mostanra pedig már a közösségi médiában is elképesztő sikerre tett szert, hiszen jelenleg közel 200 ezren kíváncsiak a mindennapjaira. Rebeka rendszeresen posztol a magánéletéről, de a rajongói legnagyobb örömére gyakran mutatja meg azt is, milyen bámulatos formában van – legutóbb is közzétett magáról egy szemkápráztató bikinis fotót, a látványtól pedig elállt a követői szava. Galériánkban megmutatjuk, milyen bombatestre büszke Kárpáti Rebeka:

A csinos modellt fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors, és ezt nem is fél megmutatni, hiszen gyakran posztol magáról szívdöglesztő fotókat.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy a kor csak egy szám: az énekesnő ötven felett is fantasztikusan néz ki, simán letagadhatna jó pár évet.

Leadfotó: Instagram/ rebekarpati

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.