Sztárok

Károly tényleg ilyen hűtlen és ekkora szoknyapecér lenne? Hihetetlen titok látott napvilágot a király magánéletével kapcsolatban

Kiderült, hogy bizony nem Diana volt az egyetlen nő, akihez Károly hűtlen volt Camilla Parker Bowles miatt.

Bárkit feláldozott Kamilláért

Károly és Diana házasságának milyensége és válásuk okai egy ideje már nem képezik titok tárgyát, hiszen a hercegné még élt, mikor kiderült, hogy szerelmük javarészt Károly hűtlensége miatt ért véget. Az akkor még csak hercegi rangot viselő férfi ugyanis köztudottan nem tudott parancsolni érzelmeinek és vágyainak, így rendre megcsalta Dianát első nagy szerelmével, Kamillával, akit feleségül is vett volna, ha azt Erzsébet királynő még Diana előtt engedélyezi neki. Kamilla azonban nem felelt meg a palota szigorú feltételeinek, így Károlynak „nem maradt más választása”, mint a hűtlenség – amikor ez a tény Diana szájából hangzott el, egy világ döbbent meg azon, hogy a herceg Kamillát választotta Diana helyett, hiszen a szívek királynője sokak szerint nem érdemelte meg ezt a bánásmódot. Lényeg a lényeg, Károly tehát összetörte Diana szívét azzal, hogy Kamillával látta őt, de nem a hercegné volt az egyetlen, akit a mostani király megcsalt Kamillával: az uralkodónak még Diana előtt volt egy barátnője, aki épp amiatt szakított Károllyal, mert Kamillával kapta rajta a férfit.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!