Kamilla felvette a világ legförtelmesebb kalapját: a királyné sosem nyúlt még ennyire mellé

A brit királyi család tagjait gyakran láthatjuk különböző fejfedőkben, melyek olykor a közemberek számára meglehetősen furák, Kamilla mostani kalapja azonban nem egyszerűen szokatlan, de sokak szerint egyenesen borzalmas.

Elrontotta csinos szettjét ezzel a kiegészítővel

Kamilla stílusa sokat változott az elmúlt években, mióta pedig királyné vált belőle, különösen odafigyel arra, mit visel a nyilvános eseményeken. Éppen ezért Károly nejét általában kifogástalan szettekben láthatjuk, melyek éppen annyit mutatnak és takarnak, amennyit kell és illik a 76 éves Kamilla esetében, színek tekintetében a királyné azonban meglehetősen merész és nyitott, valamint kellően változatos, hiszen nem riad vissza az élénkebb árnyalatoktól sem, de a legtöbbször valamilyen pasztell színű darabot választ. A héten Kamilla négy alkalommal is kilátogatott a Royal Ascot nevű lóversenyre, ahol több outfitben is láthattuk őt: az egyik napon azonban a királyné megjelenését teljesen tönkretette egy fura kalap, amit bizony az internet népe is megszólt. Galériánkban mutatjuk a különös darabot!

Kamilla a Royal Ascoton csak úgy ragyogott: a királyné mesés szettekben tündökölt a lóversenyen, egy volt közülük ez a fehér outfit, amit Károly felesége egy feltűnő, mégis elegáns kalappal dobott fel.
Kattints a további képekért!

Az uralkodónak hosszú ideje egy nagy vágya van, amit azonban még nem sikerült elérnie, emiatt pedig Károly bizony napról-napra egyre kétségbeesettebb és szomorúbb.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...