Kállay-Saunders András az egyik legesélyesebb a győzelemre

A Dal nyolcas fináléjába jutottak közül Kállay-Saunders András az egyetlen énekes, aki elődöntőjét és középdöntőjét egyaránt megnyerte, ezért nagy esélyese lehet A Dalnak, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának.

"Természetesen örülök, hogy a My Baby című dalom elnyerte a zsűri tetszését, ugyanakkor, ha szombaton a nyolcból sikerülne továbbkerülnöm a legjobb négybe, ott már a közönségszavazatok döntenek, az nyer, akinek a legnagyobb a rajongótábora. Talán ebben is bízhatok. Sokan megállítanak az utcán, mondják, hogy készülnek a döntőre, és a különböző internetes fórumokon is azt látom, hogy szeretik a számomat" - mondta Kállay-Saunders András az MTI-nek.

Az énekes megjegyezte: a lebonyolítási rend megváltoztatása - tavaly a végső szót a zsűri mondta ki, idén a közönség - azzal jár, hogy az emberek a kedvencükre fognak szavazni, akkor is, ha az nem feltétlenül a legjobb egyben.

Kállay-Saunders András másodszor próbál kijutni az Eurovíziós Dalfesztiválra, miután tavaly nem került a magyar döntőbe I Love You című dalával. "Azért döntöttem el, hogy újra megpróbálom, mert végül az a dal is sikeres lett, sokat játszották a rádiók, másrészt nem az a típus vagyok, aki feladja" - jegyezte meg.

A 28 éves énekes tavaly szerződést kötött egy svéd lemezkiadóval, a Today Is Vintage-dzsel, amelynek székhelye - véletlen egybeesés - Malmőben van, ott, ahol idén májusban az Eurovíziós Dalfesztivált rendezik. "A svéd kiadó sok mindenben segít, nyáron megjelenik az első stúdióalbumom, amely egész Nyugat-Európában kapható lesz. Már itt van velem Budapesten Leslie Tay, a My Baby egyik szerzője, a svéd Grammy-díjat elnyert producer, akivel újra átgondoljuk a színpadi produkciót. Azt szeretnénk, hogy az közelebb álljon a videoklipben szereplő világhoz" - fejtette ki Kállay-Saunders András.

Hozzátette: ez azt jelenti, hogy még nagyobb hangsúlyt kap a dalban a legendás amerikai Motown kiadóra jellemző R&B és soul hangzás, illetve igyekeznek a produkció alatt végig meglepetésekkel szolgálni.

"Apám izgul értem, azt mondta, legyek lazább. A kiadás előtt mindig elküldöm neki a dalaimat, kikérem a véleményét, szerinte jó úton haladok" - mondta Kállay-Saunders András, aki A Dal szombati döntőjében Rácz Gergővel, Cserpes Laurával, Keresztes Ildikóval, Vastag Tamással, Radics Gigivel, ByeAlexszel, valamint Agárdi Szilvia és Pál Dénes duettjével csatázik.

Forrás: MTI
Fotó: kallaysaundersandras.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.