Sztárok

Ez a hosszú házasság titka Julia Roberts szerint

A kilencvenes évek egyik legnagyobb hollywoodi színésznője több mint két évtizede él boldog házasságban Danny Moder operatőrrel. Julia Roberts egy talkshowban végre elárulta, miként lehetséges, hogy férjével máig őrzik magukban a szenvedély lángját.

Csak még szorosabbá vált a kettejük közti kötelék

Hollywood nem a tartós - pláne nem az életre szóló - párkapcsolatokról híres: a világsztárok többsége, ha hisz is a sírig tartó szerelemben, nemigen volt alkalma megtapasztalni, milyen is egy efféle kötelék. A legtöbb álomgyári színész és színésznő életében egymás után adják a kilincset a partnerek - hol hosszabb, hol kurtább időközönként -, az pedig a mai hatvan alatti nemzedékek esetében szinte már egyáltalán nem is jellemző, hogy egy híres pár évtizedekig együtt maradjon. Persze léteznek üdítő kivételek is: az Oscar-díjas Julia Roberts például ragyogó példát mutat kollégáinak, hiszen több mint húsz éve él boldog házasságban férjével, Danny Moderrel, aki operatőrként keresi a kenyerét.

Roberts a kilencvenes évek talán legnépszerűbb hollywoodi színésznője volt, bomlottak utána a férfiak, a nagyvásznon is olyan ügyeletes szépfiúk karjaiba omlott, mint Richard Gere, Hugh Grant vagy Brad Pitt, a magánéletében azonban mégis sikerült rálelnie a stabilitásra. Moderrel máig elválaszthatatlanok egymástól, ez pedig annak köszönhető, hogy a kötelék, mely az ezredforduló tájékán formálódott közöttük, nemcsak nem veszített erejéből, de még szorosabbá vált. Az operatőr és a világhírű színésznő egyetlen percre sem hagyták, hogy kihunyjon a szikra, mely annak idején lángra lobbantotta a szerelmüket. De mi a titkuk, hogyan sikerült ennyi éven át együtt maradniuk? Roberts most egy talkshowban válaszolt a kérdésre, mely régóta piszkálja a rajongói fantáziáját. Az 54 éves színésznő szerint rémesen egyszerű "praktikáról" van szó.

Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

Lapozz, mutatjuk Julia Roberts elmés válaszát!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.