Pompás ruhákban pózoltak a magyar sztárok a JOY Social Media Award vörös szőnyegén: ezek voltak az est legszebb szettjei – Fotók

2023 után idén is kitettek magukért a sztárok az idei JOY Social Media Award gálaestjén, ahol a hazai hírességek többsége káprázatos ruhakölteményekben tündökölt a vörös szőnyegen.

Ők voltak a legszebbek

A Glamour Women of the Year díjátadója után három hónappal sor került a JOY gálájára is, ahol idén is azokat a kiemelkedő tartalomgyártókat keresték, akiket a legjobban szeretnek az emberek, valamint akikből inspirálódnak, tartalmaikat pedig napi szinten követik. A 10 kategóriában összes 40 jelölt versenyzett a közönség kegyeiért és szavazataiért, ma este pedig a budapesti Extrában tartott gálán az is kiderült, hogy végül kik lettek a nyertesek. A szavazók olyan jelöltek mellett tehették le a voksukat, min például Lilu, Ördög Nóra, Manuel, Kempf Zozo, T. Danny, Gáspát Kata, Dr. Hevesi Kriszta, Tóth Andi vagy épp a Wellhello, de nem csupán az előbb felsoroltak voltak azok, akik a vörös szőnyegen fotózkodva is megmutatták, milyen bámulatos outfitben érkeztek a díjátadóra. Galériánkban mutatjuk az est legszebb, legízlésesebb, legelegánsabb vagy épp legmerészebb szettjeit!

Kardos Eszter egy igazán sikkes, félvállas overállban érkezett a díjátadóra, a színésznő mosolyával pedig szokás szerint mindenkit levett a lábáról.
Kattints a további képekért!

A neves színésznő - aki idén már 11. évfordulóját ünnepli szerelmével, Kiss Péterrel - sosem tartozott azon hazai hírességek közé, akik szemérmesen rejtegetnék irigylésre méltó testüket.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...