A lánya lehetne! Johnny Depp 30 évvel fiatalabb nőt készül elvenni

Amber Heard után egy csinos táncosnőt hódított meg a sármos világsztár.

Nehéz időszakon van túl

Rengetegen aggódtak, hogy Johnny Depp kínos válási botárnya után teljesen tönkremegy, mivel exneje, Amber Heard mindent megtett annak érdekében, hogy ellehetetlenítse őt a szakmában. Beperelte férjét családon belüli erőszak miatt, állítása szerint többször is megütötte és egy fotót is megosztott a bírósággal és a közvéleménnyel is lila foltjairól és egy szőke hajcsomóról. A hangos különválás azt eredeményezte, hogy Depp évekig nem jutott filmszerepekhez, így a Hollywood Vampires nevű rockzenekarhoz csatlakozott, ahol a szakma nagyjainak - Alice Cooper, Joe Perry, Duff McKagan és Matt Sorum - társaságában turnézta végig a világot. Most azonban a szerelem is rátalált a filmsztárra.

Újra szerelmes

Johnny Depp még tavaly ismerkedett meg egy Los Angeles-i partin új barátnőjével, egy orosz származású táncosnővel. A fiatal nő akár a lánya is lehetne, körülbelül 30 évvel fiatalabb a színésznél. A korkülönbség ellenére a kapcsolatuk már tavaly május óta tart. Polina Glen még európai turnéjára is elkísérte a világsztárt.

Nagy a szerelem

Már egy lesifotó is előkerült az új sztárpárról, akik szemmel láthatóan nagyon szerelmesek, majd felfalják egymást, mint két tinédzser.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!