Gyönyörű Joe Biden unokája, Naomi - ő az elnök legnagyobb rajongója

Az Amerikai Egyesült Államok új elnöke büszke lehet családjára, főleg, hogy csak szép és okos nők veszik körül.

Új elnöke van az USA-nak

November 7-én kiderült, ki lesz a következő ciklusra az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Sokak meglepetésére Donald Trump korábbi vezető alulmaradt ellenfelével, Joe Bidennel szemben. A pozitív kisugárzású, szimpatikus 78 éves férfi beiktatására 2021 januárjában kerül majd sor, addig úgymond előkészítik neki a terepet a Fehér Házban. Egy ilyen horderejű esemény után a világ nem csupán az USA első emberére kíváncsi, előszeretettel kutatnak annak múltjában és szokás szerint a családját is "átvilágítják".

Korábban írtunk egy összefoglaló anyagot a leendő elnök feleségéről, Jill Bidenről, aki a jövő évtől bizony Melania Trump "székébe" kerül, mint az ország first ladyje. Az előzetes információk alapján ő legalább olyan karizmatikus és tekintélyes lesz, mint amilyennek anno Michelle Obamát megismertük, ráadásul a stílusa is lehengerlő.

A férjét a jelek szerint csak szép és okos hölgyek veszik körül, ezt az is bizonyítja, hogy Joe Biden kommunikációs stábja csak nőkből áll, ami egyébként történelmi jelentőségű. Emellett azt is meg kell említenünk, hogy nemcsak nejére, de az egész családjára büszke lehet. Unokája, Naomi például kivételesen bájos, valamint rajong a politikáért - róla hoztunk néhány fotót a galériánkban.

Naomi Joe fiának, Hunter Bidennek a legidősebb lánya. Joe fiatal lányáról nevezték el, aki tragikusan meghalt első felesége mellett egy autóbalesetben, és szenvedélyesen rajong a politikáért. Amikor Joe alelnök volt, csatlakozott hozzá nemzetközi utazásokra, többek között Új-Zélandra és Kínába. Hangosan támogatja nagyapját, mind a Twitteren, mind az Instagramon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!