Sztárok

Emlékszel a Mamma Mia! fiatal Pierce Brosnan-jére? Nem akármire vállalkozott a jóképű filmsztár – fotók

Jeremy Irvine számos nagysikerű filmben bizonyította már be a tehetségét: a közönség többek között láthatta a Hadak útján, a Milliárdos fiúk klubja, valamint a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című alkotásokban. Most egy újabb kihívás vár rá a vásznon.

Ezúttal egy szexista, rasszista felügyelőt játszik

Egy új, meglehetősen egyedi stílusú nyomozó érkezik a képernyőkre, akinek felügyelőtársát a jóképű Jeremy Irvine alakítja. Egy forrófejű, nyers és goromba fickót, aki a szakmájában legalább annyira ígéretes, mint amennyire veszélyes. Steven Spielberg felfedezettje ezúttal a saját elképzelései szerint testesítette meg a szerepet, és hogy ez mennyire jól sikerült neki, az hamarosan kiderül a Dalgliesh című sorozat nézőinek. A részletekért olvass tovább a galériában!

Jeremy Irvine a Hadak útján háborús Spielberg-filmmel azonnali hírnevet szerzett magának. Pár évvel később jött a Mamma Mia! 2., amikor sokan izgultunk, vajon ki lesz méltó a sármos Pierce Brosnan fiatalkori karakterének eljátszására – Irvine kapta a lehetőséget, és szépen meg is ugrotta a feladatot – érdekes, hogy a Mamma Mia! másik központi szereplőjének, Colin Firth-nek is alakította már a fiatal változatát.
Kattints a további képekért!

Pierce Brosnan egy hatalmas kulisszatitkot árult el.

Leadfotó: IMDB

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!