Iszak Eszti: Nem dilemma, hogy karrier vagy család - Erre a területre koncentrál a népszerű műsorvezető és modell a jövőben

Iszak Eszti mindig 1000 fokon ég, egyszerre több vasat tart a tűzben, és volt idő, hogy az éjszakáit is beáldozta, ha a munkáról volt szó. Mostanra azonban egyre jobban szelektál a feladatok között, és a karrierről átkerül a fókusz a magánéletre.

Eddig a karrierje élvezett elsőbbséget

A népszerű műsorvezető sokáig képtelen volt visszavenni a tempóból, és ha éjjel kellett megcsinálni egy videó utómunkáját, nem volt kérdés számára: bevállalta. Hosszú évekig élt hatalmas pörgésben, mígnem a szervezete jelzett, és szinte egyszerre találta magát szemben három komoly problémával. Ennek hatására megtanult nemet mondani. Még nem megy tökéletesen, de jó úton halad. „Próbálok változtatni, mert nekem sem jó és a környezetemnek sem. Annyira be tud darálni a munka, hogy sokszor le kell állítanom magam, és tudatosan figyelni. Sajnos a tökéletestől még messze vagyok, de már tudok nemet mondani. Szeretnék jobb lenni. Tudom, hogy a munka, a pörgés még egy ideig tart, de utána már szeretnék a családra koncentrálni úgy, hogy ne legyen hiányérzetem a karrieremmel kapcsolatban” – meséli Iszak Eszti a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.