Sztárok

Épphogy csak takarta valami Jennifer Lopez bámulatos testét: még mindig keressük az állunkat a popdíva isteni szerelése láttán

Jennifer Lopez mindig kiváló ízléssel állítja össze magának az outfitjeit, így nem csoda, hogy a 2023 LACMA Art+Film gálára is a tőle megszokott vadító külsővel érkezett.

Káprázatosan festett a vörös szőnyegen

Jennifer Lopez mindig is kiemelt figyelmet fordított az egészséges táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, valamint a megfelelő bőrápolásra, aminek meg is lett az eredménye, hiszen 54 esztendős kora ellenére is olyan csúcsformában van, mint évtizedekkel ezelőtt. Kisugárzásán az is sokat dob, hogy 2021-ben újra belépett az életébe régi nagy szerelme, Ben Affleck, akinek azóta kétszer is kimondta a boldogító igent – nem csoda hát, hogy a popdíva csak úgy ragyog, hiszen kívül-belül rálelt a harmóniára. Mindemellett ráadásul karrierjére is büszke lehet, hiszen továbbra is sikert sikerre halmoz – gondoljunk csak arra, hogy nemrég debütált legújabb lemeze, ráadásul színésznőként is szép számmal van munkája –, éppen ezért mindig bérelt helye van a legexkluzívabb vörös szőnyeges eseményeken. A napokban is tiszteletét tette egy nagyszabású rendezvényen, ahova olyan szemkápráztató kreációban érkezett, hogy alig térünk magunkhoz a csodálattól. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen festett a híresség:

Jennifer Lopez tökéletesen tisztában van azzal, hogy a sors szemkápráztató vonásokkal és bomba testalkattal áldotta meg, utóbbit pedig – érthető módon – szereti is kellőképpen kihangsúlyozni egy-egy nyilvános eseményen.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez boldogabb már nem is lehetne: a világhírű popsztár a minap vallott arról, mennyire szerelmes férjébe, Ben Affleckbe, szavaitól pedig még a legkeményebb szív is megolvad.

Leadfotó: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.