Sztárok

Íme Jennifer Lopez ritkán látott húgai - le sem tagadhatnák egymást a világsztárral – fotók

Úgy tűnhet, Jennifer Lopez élete nyitott könyv: ismerjük a sikereit, a karrierjének mérföldköveit, no meg persze azt is tudjuk, hogy újra Ben Affleck mellett találta meg a boldogságot. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy van két testvére, az ifjabbal ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy ha akarnák, sem tudnák letagadni a vérrokonságot.

Mint két tojás

Jennifer Lopezért a világ minden pontján bolondulnak: nincs is ebben semmi meglepő, hiszen azon túl, hogy énekesnőnként és színésznőként rendre bebizonyítja a tehetségét, 52 éves kora ellenére olyan bomba formában van, hogy azt a nála jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. Igazi stílusikonként tündököl, valahányszor kiteszi a lábát otthonról, a vörös szőnyeges eseményeken pedig tucatszámra vonzza a férfitekinteteket. Tavaly ráadásul a szerelem is betoppant az életébe Ben Affleck személyében, akinek 17 év után sikerült újra meghódítania a szívét – a sztárpár azóta elválaszthatatlan, rendszeresen csókcsata közben kapják őket lencsevégre, és úgy néznek egymásra, mintha más nem is létezne a világon kettejükön kívül. Éppen ezért rengetegen szurkolnak, hogy Bennifer ezúttal sokkal hosszabb életű legyen, mint közel két évtizeddel ezelőtt, s valószínűleg így vannak ezzel JLo szerettei is, akik nagyon örülnek a pár boldogságának. És ha már családtagok: tudtad, hogy az énekesnőnek két testvére is van? Úgy bizony, Guadalupe Rodríguez és David Lopez három leánygyermeket nevelt fel, tehetséget és szépséget azonban nem csak Jennifer örökölt. Galériánkban megmutatjuk, milyen nagy a hasonlóság a díva és a fiatalabbik húga között:

Jennifer Lopeznek két lánytestvére van: míg Leslie kevésbé rajong a rivaldafényért és a sztárságért, Lynda a popdíváshoz hasonlóan komoly hírnévre tett szert az Egyesült Államokban. Noha mind a hárman más-más területen találták meg a számításaikat, nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással és még a nyilvánosság sem tud éket verni közéjük.
Kattints a további képekért!

A világhírű énekesnő a Rolling Stone magazin címlapján tündökölt. JLo e vadonatúj felvételek révén százegyedszerre is bebizonyította: hiába tapossa már 53. életévét, azért még mindig tudja, mitől döglik a légy.

Leadfotó: Rich Fury/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Home&Design
Melegebb, barátságosabb terek, nyugalom, természetközeliség: ezek a fogalmak határozzák meg az év lakberendezési trendjeit.