Sztárok

Nem bízik a férjében? Furcsa házassági szerződést kötött Jennifer Lopez és Ben Affleck, azt is beleíratták, hányszor bújnak ágyba hetente

Jennifer Lopez és Ben Affleck nemrég teljes titokban álltak oltár elé, most pedig az is kiderült, mit tartalmaz pontosan a házassági szerződésük.

Összekötötték az életüket

Kétségkívül az utóbbi időszak egyik legizgalmasabb sztárhíre volt, hogy közel húsz év után Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásra talált. Az 53 éves énekesnő és a 49 éves színész-rendező szerelme azután szökkent szárba ismét, hogy mindketten véget vetettek hosszú ideje tartó párkapcsolatuknak – s bár már tavasszal sejteni lehetett, hogy kialakult köztük valami, a kétezres évek régi-új álompárja egy ideig még titkolni próbálta a románcukat. Persze mindeközben számos sejtelmes, kacérkodós fotót lőttek róluk úton-útfélen, így Lopez és Affleck végül úgy döntöttek, a nyilvánosság előtt is felvállalják, hogy újra egymásba gabalyodtak. Az újabb örömhírre sem kellett ezután sokat várni: a filmsztár újból eljegyezte kedvesét egy csodaszép, zöld gyémántgyűrűvel, a nagy napra azonban teljes titokban, a család és a barátok nélkül került sor nemrég Las Vegasban, majd a friss házasok mesés nászútra mentek Párizsba. Állítólag már a 2002-es eljegyzésükkor a popdíva furcsa kéréssel fordult a párja felé a házassági szerződéssel kapcsolatban, melyet a mostani dokumentumokból sem felejtettek ki.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!