Jennifer Aniston kitálalt- Ezért nem vállaltak gyereket Brad Pittel

A színésznőnek elege lett a rosszindulatú pletykákból.

Karrier vagy család?

Sokáig arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Aniston házassága azért ment tönkre 2005-ben, mert a család helyett inkább a karrierjét választotta. A Jóbarátok színésznőjének azonban elege lett a rosszindulatú megjegyzésekből, és a Vanity Fair magazinnak most tiszta vizet öntött a pohárba: elmondta, miért is futott zátonyra valójában Brad Pittel a házassága.

Mindig vágyott az anyaságra

A The Mirror információi szerint bár Jennifer mindig is szeretett volna anya lenni, de a babavállalás sosem volt elsődleges Brad Pitt számára. Inkább a színészetre koncetrált. "Nagyon fel tud dühíteni, hogy egy férfit sosem vádolnának meg azzal, hogy inkább a karrierjét választja a gyermekvállalás helyett. Bezzeg minket nőket azonnal beskatuláyznak" - fejtette ki véleményét az 50 éves színésznő, aki szerint egy család nem teljes gyerekek nélkül. "Mi magunk határozzunk meg a boldogságunkat, és úgy érzem, ha egyszer anya leszek, teljes lesz az életem" - mondta.

Egyensúlyban

A színésznő elmondta, rendkívül mérges, és továbbra is haragszik azokra az emberekre, akik szerint karrierje miatt ment tönkre a házassága. "Soha az életben nem mondtam, hogy nem akarok gyereket Bradtől. Mindig is felnéztem azokra a nőkre, akik az anyaságot és a munkát egyensúlyban tudják tartani. Én is hasonlóan szeretnék majd gyermeket vállalni, akár most és a jövőben is" - fogalmazott határozottan Jennifer a Vanity Fair interjúban.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!