Erdélyi Mónika elárulta, mikor térne vissza saját műsorral a tévébe

A műsorvezető sokat fogyott az utóbbi hónapokban, mi pedig kíváncsiak voltunk arra, van-e oka annak, hogy ilyen jó formába került? A beszélgetősshow-k sztárja őszintén beszélt arról, hogy szeretne-e újabb saját műsort.

Egy korszak véget ért

Az utolsó Mónika show 2010 nyarán került adásba, de az elmúlt kilenc évben mégsem csökkent a kibeszélő műsor népszerűsége. Az adások háziasszonyát, Erdélyi Mónikát az utóbbi években több showműsor szereplőjeként is láthattuk, valamint a FEM3Cafe reggeli adásaiban műsorvezetőként is találkozhattunk vele. Két éve aktív saját YouTube csatornája is, ahol a lányával, Mollival vlogolnak, a legnépszerűbbek a slime-os videóik. A képernyőst nassolási szokásairól kérdeztük a Cheetos új termékének bemutatóján, ahol ő maga is kutatni kezdte, miket lát bele a különleges alakú ropogtatni valókba, amelyek kapcsán nagyszabású versenyt is hirdettek. Mónika továbbá a szakmai életéről is mesélt és azt is elárulta, visszatérne-e a képernyőre, ha lehetősége lenne rá.

Sokat fogyott

Az utóbbi hónapokban nem győztek gratulálni Erdélyi Mónika követői, mivel a műsorvezető jó pár kilótól megszabadult az utóbbi hónapokban. A mindig vidám és csinos műsorvezető azonban azt mondja, már hozzászokott ahhoz, hogy teste időről időre megváltozik.

"Gyakorlott fogyókúrázó vagyok. Időnként visszajön egy kicsi, aztán megint lemegy. Nassolni nem szoktam, szerencsére nem vagyok édesszájú. Az utcánkban van egy cukrászda, de idejét nem tudom, mikor voltam ott, ilyen szempontból szerencsém van. A gyerekek viszont nagyon szeretik a csipszet, de néha egy-egy mozifilm alatt én is elcsábulok rá"

- fogalmazott Mónika, aki a munka és a két gyermeke nevelése mellett is mindig csinos.

A műsorvezető azt mondja, sosem tiltott a gyerekektől semmilyen finomságot, szerinte az lehet a megoldás, ha jó példával áll a gyerekek előtt.

"Ha a szülő megveszi a csokoládét és a cukrokat, majd a gyerek megeszi, akkor ki a hibás valójában? Nálunk nincs teli egy egész fiók édességgel, mert akkor érthető módon rájárnának. Én is megeszem, ha ott vigyorog előttem valami, ami a fogamra való. Az a taktikám, hogy inkább nem veszek sok nassolnivalót. Ezt otthonról hozom, mi nem voltunk olyan jómódúak, amikor kislány voltam, így megtanultam, hogy a bevásárlás során csak egy édességet választhattam, de annak mindig nagyon örültem"

- emlékezett vissza a saját gyerekkorára a tévés.

Vissza a képernyőre?

A tévénéző közönség jelentős részét foglalkoztatja, hogy Erdélyi Mónika mikor tér vissza saját műsorral a képernyőre. A kibeszélőshow ismétléseit még mindig rengetegen nézik, sok visszajelzés érkezik a tévésnek, hogy várják vissza.

"Nem tervezek semmit. Ha megkeresnek, hogy van egy formátum, amit nekem találtak ki, nyitott leszek arra, hogy meghallgassam az elképzeléseiket. Húsz éven át tévéztem, akár azt is mondhatnám, hogy elég volt, de ez sem igaz, mert ez is egy szerelem, mint a színészeknek a színpad. Egy megfelelő ajánlatot nem utasítanék vissza"

- kecsegtetett a visszatérésével Mónika.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!