Sztárok

"Én nem kóstolom meg az ételedet" - Tovább dagad a harc Rácz Jenő és Járai Máté között a Konyhafőnök VIP-ben

Járai Máténak nem volt könnyű dolga a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában, kicsit úgy tűnt, minden és mindenki ellene van, még a kezét is megvágta, majd Rácz Jenővel is összetűzésbe keveredett.

Nem volt jó ötlet a tejszínes káposzta

Járai Máté elképzelése egy tejszínes káposztás étel elkészítése volt, azonban Rácz Jenő és a mentorszerepet vállaló Németh Kristóf is figyelmeztette, hogy ez nem jó ötlet, mert hiányzik belőle a kreativitás és a technikásság.

“Nekem, aki nem úgy vagyok vegetáriánus, és a tudásom alapján a káposztánál tovább, mint vega étel, semmi sem jutott az eszembe. Felvágtam még egy karalábét” – magyarázta Járai a kameráknak, aki nem fogadta meg a séf tanácsát és elkészítette azt, amiről próbálták lebeszélni. “Annak ellenére, hogy óva intettek ettől az ételtől, valahogy úgy voltam vele, hogy meg fogom tudni ezt úgy csinálni, hogy ez egy tálalható, szép formájú étel legyen, ami eladható lesz. Azt gondolom, nem fogok vele kudarcot vallani” - mentegette a helyzetet a színész, hogy miért nem hallgatott a séf tanácsára. Azt is elmondta, abban bízott, hogy majd a díszítés megmenti a dolgot.

Rácz Jenő reakciójáért lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.