Sztárok

Kiakadt a Starbucks árain, tiltakozása jeléül a pulthoz ragasztotta magát a hollywoodi színész

Az nem tetszett, hogy felárat kellett fizetni a növényi tejért, ami szerinte nem más, mint merő kapzsiság. A rendőrség is kiment a helyszínre.

Színész és aktivista

James Cromwell közel fél évszázados pályafutása alatt több mint 60 mozifilmben, közel 30 tévéfilmben, valamint nagyjából 80 sorozatban szerepelt, munkája miatt pedig több neves díjra is jelölték, neve mégsem olyan ismert hazánkban. Talán többeknek beugrik, ha megemlítjük, hogy a színész legismertebb filmje a Babe, ezen alakításáért Oscar-jelölést is kapott a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában 1995-ben. Ezen kívül ismerős lehet még a Star Trek: Kapcsolatfelvétel, a Végképp eltörölni, a Szigorúan bizalmas, a Halálsoron, az Űrcowboyok, A rettegés arénája, az Én, a robot, a Csontdaráló, A királynő, A paripa, a The Artist – A némafilmes, a Hős6os, a Marshall – Állj ki az igazságért!, valamint a 2018-ban bemutatott Jurassic World: Bukott birodalom című filmekből is. Ezen felül kiemelkedő alakítást nyújtott többek között a Sírhant művek, a 24, az Amerikai Horror Story: Zártosztály vagy mostanában az Utódlás című sorozatokban is.

Mielőtt rátérnénk a cikkünk alapját adó eseményre, érdemes megemlíteni, hogy Cromwell 1974-ben vált vegetáriánussá, vegánná pedig akkor, amikor a Babe című állatos filmben Hoggett gazdát játszotta. A projekt befejezése után csatlakozott a PETA amerikai állatjogi szervezethez, melynek tiltakozásain több alkalommal letartóztatták már.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!