Sztárok

A legendás James Bond-szerep - Kiderült, ki minden idők kedvence a színészek közül

A születésnapos Daniel Craig csak a negyedik.

Megszavazták az ügynökök "legbondabbikát"

Annak idején, mikor Sean Connery főszereplésével elkészült az első James Bond-film, kultikus szereppé vált a 007-es ügynök karaktere. Jövőre már 60 éves lesz a legendás karakter, és mivel az egyik leghíresebb megformálója, napjaink Bond ügynöke, Daniel Craig éppen ma ünnepli 53. születésnapját, arra gondoltunk, hogy a Rankert segítségül hívva megmutatjuk, kik azok a színésznek, akik a közönség szerint a legemblematikusabb megformálói a világ leghíresebb titkosügynökének. Természetesen mindenkinek megvan a maga kedvence, de mi most megmutatjuk, mi az általános vélekedés Bond-ügyben.

Őket szerette a közönség leginkább James Bond szerepében:

5. Timothy Dalton 1987-ben és 1989-ben formálta meg James Bond karakterét a jelenleg 74 éves, walesi származású brit színész. A szavazók szerint az övé volt az egyik leggyengébb alakítás.
Kattints a további képekért!

A német The Baseballs együttes éppolyan vérpezsdítő muzsikát játszik, mint annak idején A Király, és pont olyan hatással is vannak a nőkre...

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.