Eltűnt Jákob Zoli luxuskocsija, de közben Dancsó Petinek is üzent a milliárdos

Jákob Zoli most ismét egy csodás helyen élvezi a luxuséletet.

Közben eltűnt a luxusautó

Jákob Zoltán nevét elég sokan ismerték már hazánkban, de véglegesen akkor kapott igazi celebstátuszt, amikor bevállalta, hogy a TV2 műsorában, a Nagy Ő-ben fogja megkeresni élete szerelmét.

Végül Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett. Csodás hónapokat töltöttek együtt, de mégsem tudták egyben tartani a kapcsolatukat. Őszintén beszéltek is arról, hogy egyszerűen nem tudták megtalálni a későbbiekben a közös hangot.

Betti elmondta, hogy az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy túl nagy figyelem övezte őket. Jákob Zoltán hozzátette, hogy részéről a féltékenység, és a vitahangerő-probléma is közrejátszott abban, hogy végül szétmentek.

A döntést közösen hozták meg, és a felmerülő problémák ellenére nem haragban váltak el egymástól. Jákob Zoltán életében nincsen új hölgy, inkább élvezi a szingli életet. Nem rég ismét elutazott, de hogy hová tűnt a luxusautója, az a galériánkból kiderül!

Jákob Zoltán karácsony után úgy döntött, hogy elég volt a szürke magyarországi időjárásból, és elutazott a Maldív-szigetekre. Közben még arra is volt ideje, hogy Dancsó Petinek is üzenjen, aki anno ugye videót is készített róla.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán és Hajnal Betti kapcsolata nem olyan rég ért véget.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...