Összeállt a két népszerű magyar zenekar, a végeredmény fülbemászó, izgalmas és nagyon menő

Kérdőjelek és a válaszok címmel közös dalt készített az Ivan & The Parazol és a Carson Coma. A rockzenében manapság szinte példa nélkülinek számító kollaborációban a két zenekar minden tagja részt vett. A klipben egy fordulatokkal teli, óriási pingpong-meccset dolgoznak fel, melyben összecsap a Budai Pong Klub és a Carson Coma Asztalitenisz Egylet.

Ezt dúdolja most mindenki

Az Ivan & The Parazol tagjaiban régóta motoszkált, hogy jó lenne egy teljes zenekaros együttműködést megvalósítani. „Máté írt egy alap dalötletet, ami a nyári élményeit dolgozta fel, és rögtön beugrott, hogy ezt a dalt az általunk is nagyon kedvelt Comás brigáddal kellene megcsinálni. Nagyon örülünk, hogy találtunk valakiket, akikkel a kreatív munkában és a dalfelvételben is együtt tudtunk működni. Szerintünk a rockzenére manapság ez a fajta közös munka kevésbé jellemző, míg a hiphopban, vagy akár a divatban folyamatosan jelen van” – emeli ki Vitáris Iván.

Amikor Iván felvetette a közös dal ötletét kicsit szkeptikusan álltam hozzá, hiszen nem nagyon csináltunk még ilyet. Már az első leülésnél minden ilyen kétség elillant. A dal megírásának és összerakásának folyamata újra megerősítette bennem azt, hogy mennyire sokféleképpen lehet felfogni a zenét – különböző szakszavak, motivációk, ötletek” – tette hozzá Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Komróczki Dia

Oldalak

  • 1
  • 2