Iszak Esztinek két új társa van

A külsőleg és belsőleg is megváltozott VIVA Interaktív két új műsorvezetővel indul újra. Iszak Eszti mellett Pizsuval és Marcellel tér vissza a tartalmilag és arculatilag is újjáalakult televízió képernyőjére.

Ketten csatlakoznak Iszak Esztihez az április 16-tól megújult formátummal jelentkező Interaktívban. Pizsu és Marcell teljesen új színt visznek majd a VIVA legismertebb és legnépszerűbb műsorába.

Marcell igazi energiabomba, aki szeret mindent kipróbálni, de nem ragad le semminél. Volt bmx-es, graffitis, most épp a beatbox a sláger nála: stúdióban készíti vadonatúj felvételeit. A biciklit két éve otthagyta valahol egy fél órára, falra fújni még mindig nagyon tud, de már nem szokott. Gyakorlatilag bármire kapható, ami egy kicsit is izgalmas, ennek köszönhetően sosem tudhatjuk, mi történik majd a következő pillanatban.

 

Pizsu a csapat legfiatalabb tagja. 19 évesen már játszott egy websorozatban, drámatagozatosként egyébként sem áll tőle túlzottan távol a színházi világ. A színészkedés után most énekesi ambíciói vannak a bevállalós, vagány lánynak, aki bármilyen rosszalkodásban partnere lesz Marcellnek: ketten biztosan felforgatják a zenetévé világát. A friss műsorvezető lány jártas a zenében, kedvence a hip-hop, soul, nu metal, jazz, és az elektro, amiből világosan látszik, hogy nem ragad le egyetlen bevált dolognál.

Három teljesen különböző karakter, teljesen eltérő habitussal várja mostantól az Interaktív nézőit. Egyelőre a jövő zenéje, hogyan jönnek ki egymással, egy azonban biztos, vége az unalmas hétköznap délutánoknak.
 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?