Sztárok

Fehérneműre vetkőzött a TV2 gyönyörű műsorvezetője: vadító fotó készült tökéletes alakjáról

Iszak Eszti egy kampány kedvéért dobta le a textilt.

Modellből műsorvezető

Iszak Eszti az a nő, akire mindenki irigykedik: a csinos műsorvezető tökéletes alakkal rendelkezik, bőre gyakorlatilag ragyogó és hibátlan, és annak ellenére, hogy idén novemberben már 35 éves lesz, simán letagadhatna 10-15 évet a korából. A babaarcú szépség egy ideje azonban már nemcsak modellkedéssel foglalkozik, de influeszerkedik is, valamint műsorvezetőként is tevékenykedik, most például épp a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezeti. Esztinek van már ebben tapasztalata, hiszen korábban hét éven át, 2010 és 2017 között a VIVA TV műsorvezetője volt, ekkor ismerte meg őt az ország. Az sem titok, hogy párja nem más, mint az úszó, Gyurta Dani, aki már el is jegyezte őt, így Eszti szíve egy ideje foglalt, azonban a férfiak természetesen annak ellenére is bókolnak neki, hogy tudják, esélyük nincs nála. Iszak Esztivel tehát nem csupán a tévéképernyők előtt találkozhatunk, de a közösségi média platformjain is, ahol igen aktívnak számít – a minap például egy fehérneműs fotót posztolt magáról, a bejegyzést pedig imádták a követők, ami nem is csoda, hiszen a műsorvezető igazi bombázóként tündököl a képen. Galériánkban mutatjuk!

Így fest Iszak Eszti legújabb szerepében, a Mokka műsorvezetőjeként - követőinek és rajongóinak természetesen ezúttal sem okozott csalódást, már az első perctől kezdve sikerült helyt állnia, ami bizonyára többéves tapasztalatának köszönhető.
Kattints a további képekért!

Jakupcsek Gabriella mindenkit arra figyelmeztet, hogy a diéta akár életveszélyes is lehet, ha rosszul csináljuk – a népszerű televíziós egyszer például kórházba is került emiatt, de megtanulta a leckét.

Leadfotó: Instagram/iszakeszti

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.