Iszak Eszti és Ördög Nóri, mint rapper? Ebben is kipróbálták magukat

Iszak Eszti és Ördög Nóri is kipróbálta magát rapperként az Animal Cannibals különleges klipjében. A műsorvezetők nekünk meséltek róla!

80-nál is több magyar sztár egy klipben

Nemrég jött ki az Animal Cannibals Party Megamix című klipje, amelyben 80-nál is több magyar celeb tátogja a srácok szövegeit. Felcsendül például a Péntek, a Takarító nő, a Mindenki azt akarja, a Budapest nyáron, a Minden változik, valamint a Hazafelé út mindig veszélyes. Ebben az esetben tényleg nagyon nehéz lenne felsorolni az összes szereplőt, a teljesség igénye nélkül a videóban feltűnik: a Halott Pénz, a WellHello, Majka, Deniz, Sub Bass Monster, Puskás Peti, a Király-testvérek, Dér Heni, Radics Gigi, Sena, a Quimby, valamint Iszak Eszti és Ördög Nóri is. Az utóbbi két csinos műsorvezetőt alaposan ki is faggattuk a közös munkáról.

"Nem volt nagy tipródás, tényleg imádom a fiúkat. Egyrészt én magam is zenéjükre tomboltam fiatalabb koromban, másrészt volt egy intenzív időszak, amikor nagyon gyakran összefutottam velük műsorvezetőként, és ha ők feltűntek a színen, ott garantáltan röhögésbe fulladt minden tévés beszélgetés. Nagyon szeretem a humorukat" - mesélte Ördög Nóri arról, miért vállalta a felkérést.

"Nagyon régóta ismerem a srácokat, jóban vagyunk, szeretem a humorukat és a személyiségüket. Ráadásul általános iskolás korom meghatározó dalait nekik köszönhetem" - válaszolta Eszti ugyanerre a kérdésre, majd hozzátette, nagyon jó hangulatban telt a forgatás.

"Általános iskolás koromban felléptek egy sulis eseményünkön, nagyon jó koncertet adtak. Az osztálytársaimmal beszélgettünk velük pár szót és nagyon fel voltam dobva, hogy ilyen nagy sztárokkal találkozhattunk" - folytatta még az emlékeit felelevenítve Iszak Eszti.

Fotó: youtube.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!