Sztárok

Iszak Eszti ritkán látott öccse igazi szívtipró: Krisztián valódi Adonisz, le sem tagadhatnák egymást a gyönyörű modellel

A műsorvezető és modell nem sűrűn mutogatja jóképű testvérét, ám a minap kivételt tett, és megosztott egy képet büszkeségében Krisztiánról.

Nagy köztük a hasonlóság

A 35 éves Iszak Eszter évek óta a kamerák előtt éli az életét: karrierjét modellként kezdte, miután beválogatták a Topmodell leszek című műsorba, szépségének és tehetségének hála pedig a világot is bejárhatta – dolgozott Japánban, Thaiföldön, Milánóban és Kínában is. 2010-ben aztán a VIVA TV nevű zenecsatorna műsorvezetője lett, és egészen 2010-ig a csatornánál is volt annak megszűnéséig, napjainkban pedig a Mokkában láthatjuk őt reggelente a televízióban. Magánéletéről viszont nem sokszor nyilatkozik, az azonban nem titok, hogy nemrégiben férjhez ment Gyurta Dánielhez, és egyébként van egy öccse is, Krisztián, aki meglehetősen hasonlít nővérére, és csak úgy, mint Eszti, ő is szerencsés géneket örökölt. Galériánkban mutatjuk őt!

Íme egy jó pár éves fotó a testvérpárról. Egy biztos, le sem tagadhatnák egymást, hiszen megszólalásig hasonlítanak a másikra.
Kattints a további képekért!

Geszti Péter még 2008-ban vette feleségül Ditz Editet, akivel boldogságuk azóta is töretlen, annak ellenére, hogy úgy gondolják, ők ketten olyanok, mint a tűz és a víz.

Leadfotó: Facebook/VIVA.Iszak.Eszti

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.