Sztárok

Istenes Bence meghökkentő nyilatkozata: Nem működik a monogámia - videó

Istenes Bence és Csobot Adél nem játsszák meg magukat, cseppet sem vágynak kirakatéletre. Bátran vállalják, ők is emberek, hétköznapi problémákkal. A férj azonban most még a szokásosnál is merészebb kijelentést tett.

Nem nekünk van kitalálva a monogámia

Újraindult Istenes Bence vlogja, az IstenEst. A visszatérő adásban a monogámiáról beszélgettek, ahol vendégei voltak Marics Péter, Fluor és a Járai Máté is. Utóbbi már csak azért is volt nagyon érdekes színfoltja az adásnak, mert pár hónappal ezelőtt, a Nyerő Páros című műsorban vállalta fel feleségével, Kirával, hogy ők bizony nyitott házasságban élnek. Akkor kaptak hideget-meleget, ám fontosnak tartották már akkor is a nézőkkel megértetni, hogy ez nem azt jelenti, mindenki azzal tölti az éjszakát akivel csak akarja, hanem, hogy képesek egymásnak megbocsátani, mert szerelmük minden felett áll.

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatába egy héttel ezelőtt kaptunk nagyon mély és pontos betekintést, amikor kendőzetlen őszinteséggel vallottak párkapcsolatuk nehézségeiről is Friderikusz Sándornak az Életünk története című műsorban. Most Istenes Bence saját Youtube vlogjában tett a megszokottnál merészebb és pofátlanul őszinte kijelentéseket a monogámiáról.

"34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom. Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz – fejtette ki Istenes, majd azt is elmondta, a vállaltan nyitott házasságban élő Járaiékkal ellentétben azt sem tudná elviselni, ha Adél mással találkozna.

Lapozz, hogy megtudd, mit szólt a kijelentéshez Csobot Adél!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.